Fullt upp!

Undra när det var senast jag satt ner och inte behövde göra eller tänka på någonting... Just nu är det verkligen fullt upp i mitt liv.
Ska snart åka utomlands vilket känns helt underbart. Det kommer verkligen behövas. Tänk, sol, värma, bad och god mat! :) Åh! Ida längtar som en tok.

Nu i helgen blir det fullt upp. Håller på att göra en sak till min mor i födelsedagspresent, men det tar sin lilla tid kan jag säga. Pappa och jag har hållit på med detta sedan elva i morse och vi har ändå hälften kvar! Puhhh!
Ikväll tänker jag göra minsta möjliga, är ju kärven men har verkligen inget sug.

Men, ja jag ska försöka börja skriva lite mer här snart igen.

Håll ut mina trogna läsare!

Over and Out
ida M johansson

En vecka

Har nu under en veckas tid varit hundvakt åt en hund som heter Irah. Har precis varit och lämnat henne i sitt hem igen...
Nu när man kom tillbaka känns det redan jätte tomt. Hon har tagit mycket plats och verkligen varit en del av mig och Jonas. Jätte roligt. Innan vi har gått och lagt oss har hon kommit och gosat och velat ha extra uppmärksamhet och när vi kommit innanför dörren har hon kommit fram och varit alldeles ifrån sig. Helt klart en hund i min smak.

Idag har jag varit och ridit. Hästen heter Summer och är helt otroligt underbar. Gått jätte bra. Får in traven och galoppen med och mer. Detta har ändå sedan jag var liten varit en dröm för mig och nu äntligen kan den få slå in:) Haha. Låter jätte fånigt men det är faktiskt så.

Till helgen blir det avskedsfest och sedan utgång. Men det som kommer bli absolut viktigast är SÖMNEN! Ska bli riktigt skönt att få sova ut, utan att behöva gå ut med Irah tidigt på morgonen. Tro mig, det är inte roligt att bli väckt halv åtta och vara tvungen att gå upp....
Men, ser fram emot helgen redan. Trots att det bara är onsdag, eller såkallad, Lill-lördag:)

Dags att mysa med min underbara sambo, Jonas.

Ha de så bra mina vänner.

Over and Out
ida M johansson

Tiden den går och går...

Oj, ursäkta mig, Vet du vart Ida tog vägen?

TIden går alldeles för fort nuförtiden, har mer eller mindre inte haft tillgång till dator på hur länge som helst. Känns skönt att äntligen hamna här och få skriva av sig lite. För det är jag ju ganska bra på!

Dagarna rullar på och jag har mycket jobb vilket känns jätte bra. Tråkigt bara att helgerna är så korta.
Men nu är det bara 2 och ½ vecka kvar tills jag och min kära familj åker till Gran Canaria. Detta ska bli riktigt skönt. Det känns som att det kan behövas.

För övrigt så är Ida lika vilsen som vanligt. Jag vet inte vad jag vill eller hur jag vill med vad... Känner mig ganska kluven.

Helgen var jätte bra. Först hade jag min Morbror och Moster här på middag i fredags och sen blev det fest med Frisco. Oj, vilken årsfest! Att man kan ha så kul! Kände mig jätte välkommen och skapade ytteligare några roliga vänskaper. Känns bra.

Det jag skrev om att jag känner mig kluven kan jag tyvärr inte ta upp här... Det blir så fel då. Finns så mycket jag har inom mig som jag egentligen skulle behöva ha svar på men vet inte riktigt med vem eller vilka jag ska kunna ta upp detta med... Har inte riktigt någon här just nu.
Min käraste vän är just nu i Norge, saknar henne något otroligt och det är hon jag delar det mesta med. Så klart det känns tomt, min andra halva saknas!

-What is Love?

Ge mig ett svar.

Lika rörigt inlägg som vanligt, mina vänner, stå ut! :)

Over and Out
ida M johansson

RSS 2.0