Inte vilken dag som helst utan, Fettisdagen!

Idag är det Semledagen. Jag hoppas verkligen att Jonas kommer hem med en stor semla till mig, för jag älskar semlor! Så gott!:)

Annars är läget okej. Vaknade igår av att ajg hade feber och kände mig inte alls pigg. Idag är det dock bättre men inte så bra som jag vill att de ska vara. Men det är bara att vänta så blir man bra.

I helgen vann ju som sagt Horsby så efter ett jätte trevligt kalas hos syster Lotta i lördags så åkte jag in till Herrljunga för att fira med laget. Blev en väldigt lyckad kväll, fast var dock inte med laget så mycket som jag hoppats på :) Haha. Typiskt mig!
I söndags var Jonas och jag skapligt slitna så vi tittade på tv hela dagen. Vid fem gick jag fram och hämtade bilden, hämtade upp Johanna, beställde pizza och tittade på film här hos oss. Jätte roligt att hon ville hänga på hit!

Nu i veckan som kommer blir det ganska lugnt. Vill bli helt frisk innan jag gör massa saker men en sak som är bestämt som ska bli kul är att åka till borås och hälsa på Johanna. Alexandra och jag ska även gå till café viskan.
Hon och jag har just nu stora drömmar om att öppna ett fik i centrum lokalerna. Det är ju ändå till salu. Vad tror ni?
Det blir inget konditori som millis utan mer fik med sallades, goda mackor, gott kaffe och flera sorters te och bara någon kaka. Vi är verkligen så läskade! Men vi får väl se. Får kolla upp kostnaderna för huset osv....

Men nu ska jag gå och äta lite frukost och sen bege mig ner till tvätten. Har så sjukt mycket tvätt att jag inte vet vart jag ska börja.

Skriv gärna om ni har ett intresse för fik i herrljunga. Vill veta efterfrågan!

Ida :)

Serievinst!

Måste säga ett stoooort GRATTIS till alla spelare i Horsby. Ni gjorde riktigt bra ifrån er idag och så himla kul att ni vann serien. Detta är ni verkligen värda ALLIHOP! Och jag är en jätte stolt flickvän till en urgrym spelare, Jonas! :)

En ganska suddig bild för dom kunde banne mig inte stå still! :) (Konstigt...?)


Jag ska snart in i duschen och göra mig iordning för kalas. Min syster yster fyller år. Det blir mat och trevligt sällskap. Ska sedan iväg och fira lite med Horsby såklart. Inte varje dag några vinner en serie.

Annars så mår jag helt okej. Varit en ganska tuff vecka och mycket som hänt på jobbet. Men de är bara att stå på sig så löser sig allt.

Skriver mer en annan dag.






Ilska.

Åter igen hamnar man i tråkiga situationer där man känner sig dålig, ful, kass och fullständigt värdelös. Varför ska man hela tiden hamna här? Varför kan man inte bara få njuta av livets goda stunder och bara vara.
Denna önskan är för tillfället väldgt långt borta.
Man sätter hela tiden på sig sin mask om att man mår bra och trivs i det man har. Men jag gör inte de. Inte just nu, inte för stunden. Känner en stor längtar efter något som jag just nu inte hittar. Allt i huvudet snurrar runt flera tusen varv men ändå hittar jag inte det jag söker efter. Varför?
Visst jag vet att jag kan vara en grubblare lite så, men detta handlar inte om det utan något annat. Det handlar om att må bra som den man är och må bra för det man har. Vi får väl se hur det går.

Tårarna är inte långt borta. Dom försöker tränga sig fram men jag håller dom inuti mig så länge jag bara kan. Vill inte känna mig svag.

Ännu en jobbdag väntar. Ska göra mig iordning och sen pallra mig iväg. Försök och se det ljusa före det mörka. Det är lättare så.

Tack!

Ida

Lyckad helg!

Direkt efter jobbet i fredags var det dags att pudra nosen inför kvällen. Vi åkte till Alingsås till Johan och Veronica. Vi gick och bowlade och hade en riktigt trevlig kväll. Jag kom tvåa i bowlingen :) Tycker det var helt okej. Sedan spelade vi Chicago och jag fick fyrtal!!! :D Har aldrig fått det innan. Jag hade redan då ganska mycket poäng så jag gick och vann. En bra kväll.

Sedan i lördags vaknade jag upp i en tältsäng i Alingsås. Jonas och jag skulle åka vidare till Göteborg på eftermiddagen så det var ingen idé att åka hem. Men innan dess tittade vi på en film och slappade i soffan.

Väl i Göteborg, det blev Ikea! Vi har nu kollat in en säng vi vill köpa som vi känner är bra för våra ryggar. Äntligen! Tror att sängen kan va ett väldigt stort problem vad gäller min sömn. Vi får väl se när vi köper den, tror vi får vänta en månad till. Men man vet ju aldrig. Ekonomin kanske är tillräckligt stabil.
Efter Ikea gick Jonas och jag ut och åt. Jonas åt oxfilé och jag både de och fläskfilé. Otroligt god mat. Kommer inte ihåg vad resturangen hette men direkt jag vet ska jag skriva det här för den är bra. Har varit där några gånger nu och lika nöjd och mätt varje gång vi gått därifrån.
Sedan hem till Herrljunga där det blev vin med lite god ost och kex till. Båda var ganska trötta så det slutade med att vi somnade i soffan :) Men det blev en väldigt bra Alla Hjärtans Dag. Tack vare min underbara Jonas!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Sarah har varit här och vi har tittat på One Tree Hill hela dagen. En helt underbar serie. Har ni inte sett något av det så är det verkligen en serie som jag kan rekommendera. Finns en person i serien som jag känner igen mig i väldigt mycket. Lite kul.

Nu ska jag gå och sova. Blev ett väldigt osammanhängande inlägg som vanligt. Men det verkar som att ni står ut :) Blir bara fler och fler läsare. Kul!

Sov gott.

Ida

Hej och hå!

Och jag kämpar fortfarande på för att lyckas med min sömn men än så länge händer det inte så mycket. Konstigt nog känner jag mig inte jätte trött. Tur är väl de!

Är väldigt mycket som bekymrar mig just nu. Hoppas på att det bara är att jag hamnat i en liten mindre bra period som jag verkligen vill komma ur. Tankarna far omkring i huvudet som en väldig tromb! Ge mig ro.

Har idag varit hemma hos Emma och sett hennes helt underbart fina lägenhet. Jag blev helt stum när jag gick in för den var verkligen jätte fin. Hon har gjort den lägenheten perfekt!
Emma - Du är en skicklig inredare :)
Vi åt god daimtårta och tittade på "Sveriges värsta bilföfare". Där fick vi oss några härliga skratt. Att dom har körkort är skrämmande!!

Imorgon ska vi åka till Alingsås och träffa ett par kompisar. Jätte roligt. Har inte träffats sedan nyår och var då första gången jag träffade den ena av dom. Det ser jag fram emot!

Saknar en god vän väldigt mycket. Varken sett eller pratat med henne så mycket det senaste...

Nä, ska iväg och titta till Jonas hår. Jag har lekt frisör och färgat de :) Vill se ett toppen resultat självklart.

Imorgon blir det ängen.

Tack för mig!

Mycket jobb och lite sömn.

Har kommit in i en period då jag sover väldigt lite och jobbar väldigt mycket. Men sådana perioder har alla. Nu är det min tur och man känner faktiskt lite att det tar på humöret först och främst. Jag blir tjurig lättare och arg för småsaker. Ida, du är ju Löjlig!

Hade en otroligt bra helg, var leeedig! I fredags satt Jonas och jag hemma och myste och tittade på "På spåret" och sedan blev det den nya James Bond filmen. Helt okej.
I lördags var vi hemma hos Johanna och Hjalle. Där blev de tacos, lite god dryck och mängder av godis. Johanna och jag gjorde ett riktigt bra kap. Vi skulle köpa ost där det skulle vara 150g, jag kände att den vägde ganska mycket och japp, den vägde så mycket som 280g. Bra köp!!
Vi blev ett härligt gäng som tittade på Melodifestivalen och snackade om allt mellan himmel och jord. Tack för denna kväll.

Jag mår väl ganska bra trots dålig sömn msn har en del som jag går och grubblar på. Tyvärr inget jag kan ta upp här men, ja det är inte lätt att bära detta. Hjälp!
Känner mig på ett sätt sviken men ändå sviken på ett omedvetet sätt. Fasen att jag alltid ska ha så svårt att formulera mig.
Jag kämpar och kämpar varje dag för att få ett mer ärligt leende på läpparna, ibland lyckas jag och ibland inte.

Nä, ska ta och sova middag :) Ska iväg och jobba vid fyra. Långpass idag, så då behöver lilla kroppen lite lugn och ro.

Snälla, hjälp!

Hejsvej.

Underbara människa.

Det finns få människor som har en sådan stor inverkan på mig som min kära sambo. :) Det är väl inte så konstigt heller. Men hade verkligen en jätte mysig kväll igår med godis och film. Var otroligt länge sedan vi satt ner så och bara va!

Ikväll är det ju melodifestivalen som vi ännu inte vet vart vi ska titta på. Har fått några alternativ och de gör saken ännu värre. Blää! :D
Men, jää vi får väl se. Tro mig imorgon vet ni vart jag har tittat på det någonstans för jag lär ju skriva det här.

Var ju barnvakt åt Elvira i torsdags. Det blev bubbelbad med skum och mycket lek. Kära nån, så mycket vi har skrattat. Hon skulle ju självklart bada med kläderna på också, (verkligen en duktig moster som låter hennes systerbarn göra det också).
Sedan blev det Bamse. Elvira var så trött och somnade så fort hon fick tillfälle till det. Men jag höll henne vaken :) Blev tillslut lite godis och då höll hon verkligen sig vaken.
Gud, den ungen. Min bästaste bästa Elvira :) Hon får mig verkligen att skratta!!

Ska iväg till stallet snart. :)

Hörs.

Idapidavattensprida

Mat dags igen!

Lotta, min syster, ringde precis och frågade om jag kunde laga mat till henne :) Haha, klart jag kan sa jag! Så det får bli köttfärsås och spagetti. Har ingen annan humor idag känner jag.

Åh i natt har jag sovit gott :) Inte drömt något konstigt eller vaknat massa gånger för att jag varit orolig över något. Bra att få lite sömn. Är tyvärr så att jag inte sover så bra på jobbet. Man ligger på helspän hela tiden OM det skulle hända något. Men förhoppningsvis så vänjer jag mig ganska snart och kan koppla av. Men jag har ju trots allt jobbat där i mer än två månader nu så borde ju kunna sova lite bättre tycker jag.

Annars idag ska jag vara barnvakt till Elvira. Ska åka upp till Lotta vid tre någongång. Då ska vi busa och skojja. Hon är ju helt underbar. Så himla roligt att vara Moster.

Finns en annan person jag tänker väldigt mycket på just nu.
 *Det kommer gå bra, det löser sig. Låt det bara ta den tiden det tar*

Men som vanligt så skriver inte jag så mycket i mina inlägg utan jag mest flamsar runt och försöker skriva lite oftare istället :)

Vi hörs!

Nyfikenheten och rädlsan på en och samma gång.

Som ni vet är jag en väldig grubblare. Jag kan inte förstå mig på mig själv varför det ska vara så svårt att inte tänka så mycket.
Men ja, idag har jag gått och tänk på vad som händer i framtiden. Det kan bero på att jag träffade på en person idag som just pratade om de. På ett sätt är de det mest skrämmande som finns. Vad händer imorgon, om en månad, om ett år eller två? Det kan man ju självklart inte veta men man kan väl få ha sina aningar.
Tänk när man var liten, då var allt så lätt. Ja man skulle ju gifta sig med sin pappa för att han var den bästa man visste. Haha. Man skulle ha hund och bo på ett slott och gå med långa klänningar varje dag.
Ofta så försöker man alltid vara så positiv och inte visa rädsla... Men, klart som fasen att man är lite rädd för vad som kommer att hända. Inte för att jag tror att det kommer att hända något hemskt men ja, är kanske inte liten försvarsak man har inom sig för att slippa bli vuxen och ta dom stora besluten.
Jag vaknade i natt av att jag drömde mardrömmar, som vanligt. Är väldigt fånigt men ja de har väl med att göra att jag tänker alldeles för mycket istället för att bara vara. Som jag skrev igår i mitt inlägg så vill jag leva i nuet och inte i det som varit. Men i slutändan hamnar man alltid i det förflutna och funderar på varför saker blev som det blev.
Varje dag du vaknar behöver du gå in med en positiv inställning och vara förberedd på vad som helst. För allt kan faktiskt hända.

Det som kommer att hända nu är att jag ska gå och äta lite för jag är jätte hungrig :)

Bra avslut verkligen!

Ida  ;)

Mat!

Jag lagar mat :)

Ja, det är inte jätte vanligt men inte ovanligt heller. Idag blir de ris med kassler i ugn. Smarrigt!
Min kära mamma ringde imorse och sa att hon var sjuk så ska leka lite hemtjänst och åka dit till henne med lite mat för att sedan åka ut till min Jonas med lite mat. Man får ju försöka vara lite snäll när man väl kan!

Annars idag så blir de en ganska lugn dag. Skulle gått på massage men hon som är massör är sjuk så blev inget med de. Jätte tråkigt för jag hade verkligen behövt mjuka upp min rygg lite. Den är hård som sten och de är inte riktigt bra. Men men, när man väl ser fram emot något lyckas det alltid bli såhär. Bättre att inte se fram emot något då :/

Alexandra kommer hit en sväng sen med Adrian, ska bli mysigt. Vi ska bygga en jätte stor koja och baka något gott. Det blir nog jätte bra.

Men, ska kolla till min mat. Skriver mer ikväll.

IdaMariaJohansson

Vilken helg!

Ja, den blev faktiskt helt perfekt!

I fredags var jag, Jonas, Mamma och Pappa i Alingsås. Vi käkade mat på Deli Deli och sen gick vi på bio och såg Valkyria. En riktigt bra film men ja, den var inte så svår att lista ut om man säger så. Men en lyckad kväll!

I lördags var det ju företagscupen. Så jag satt nere i hallen från klockan nio till klockan sju. En lång fotbollsdag (med lite små avbrott förstårs)!
På kvällen bar det av till Johanna för att där börja förfesta. Var ett härligt tjejgäng inklusive två killar, det blev dans och härligt prat. Bar sedan av till ytterligare en förfest med några fler killar faktiskt så nu blev det väldigt jämnställt. :) Haha.
Efter de gick vi till kärven där det blev en fortsättning av dans och god dryck.

Tycker bara det är så himla tråkigt att ständigt få höra massa om en viss persons förflutna! Jag är inte intresserad. Jag vill leva i nuet och leva med det jag har och inte det någon annan haft. Försök att respektera detta. Tycker även att det är tråkigt att någon säger till mig saker om Jonas som om dom känner honom mest när de faktiskt i själva verket är jag som lever med honom och bor med honom. Låt honom tala för sig själv, och tror inte jag känner honom så dåligt faktiskt, har ju trots allt varit tillsammans med honom i över tre år.

Åh, de va skönt att få avreagera mig lite. Blir bara så himla less!

Men åter till något roligare. JAG HAR FÅTT MINA KLÄDER IDAG! :) Jag är fortfarande lite nöjd som jag var när jag beställde dom. Ska se om jag har möjlighet att ta kort och lägga upp här. Ni får bara vänta och se :)

Ska gå och fixa lite mat och pussa lite på den som betyder mest.

Hejsvej!

RSS 2.0