Alingsås!

Fick gå upp tidigt idag för att köra Jonas till jobbet. Eftersom jag skulle iväg med bilen och laga larmet. Det har krånglat ett tag, så nu var det dags att få de fixat.
Vid halv elva åkte jag iväg till Alingsås och sedan var det dags för lite shopping :) Härligt. Äntligen finns det möjlighet och pengar till det så jag köpte ett par gråa jeans och ett basplagg på Gina Tricot.
Sedan när jag kom hem blev det mer shopping på Nelly. Så nöjd.


T-shirten är ifrån Ichi.


Denna korta t-shirt modell är ifrån Cheap Monday.

Jag är jätte nöjd med mina köp dag. Aldrig fel att köpa något som man verkligen verkligen vill ha.

Ska iväg och jobba ikväll också... Ska jobba natt och dag imorgon, helt okej. Slutar ju ändå vid fyra imorgo så det är helt okej. Har inte träffat D som jag är assistent åt på över en vecka. På tiden nu.

Skriver mer imorgon.

That's it for today!

Roligt fast äckligt på en och samma gång!

Missade ju den mest roliga men äckligaste saken som hänt idag.

Emma kom till mig och skulle laga mat till mig eftersom mina krafter inte är som det ska. Vi babblar lite om det ena och det andra och bestämmer oss för att det är dags att laga mat. Som sagt, jag är ju ganska trött efter all yrsel så hon tog tag i det hela.
Hon går fram till kastrull skåpet och tar fram en stekpanna och en kastrull för att koka riset i. I sin förvåning ser hon något svart ikastrullen och tänker: "Jamen, det är nog bara något som bränt fast". Hon rör vid det svarta MEN, det rör på sig och är alltså inget som bränt fast utan en SPINDEL!!!! Fyy, Emma som haft sin hand i kastrullen tjohar och gormar och tycker såklart det är något fruktansvärt äckligt.
Jag fyller kastrullen med diskmedel och låter spindeln sakta men säkert dö... Så snäll är jag! Efter ett tag tittar vi på varandra.... "Ja, vi tar en annan kastrull". Haha detta var det mest äckliga fast roliga jag varit med om.
Meeen, maten blev iallafall helt underbart god! :)

Så ja, en sammanfattning av dagen.
  • Tack Emma för att du kom och förgyllde min dag. Utan dig hade jag haft otroligt tråkigt.
  • Fruktansvärt äckligt att ha en spindel i kastrullen... Vad vänter här näst? :S

Det var allt för idag!

Snurrig!

Ja, uscha. Har fått något konstigt, är väldigt yr och känner mig inte alls pigg. Beror eventuellt på nacken, trillade ganska rejält i Sälen och det blev att jag spännde nacken så. Antagligen blev spänningen så stark att det blivit en streckning. Vi får väl se. Blir de inte bättre tills imorgon så får jag gå till farbror Doktor och se om han kan göra något åt saken. För detta är inte roligt!

Som sagt, Sälen var helt underbart. Mycket snö, mycket skidor och en hel del god mat och dryck. Kändes riktigt härligt att vara iväg. Extra roligt var det att det var Marita (Jonas Mamma) som vi åkte med. Haft en toppen weekend med henne. En riktigt svärmorsdröm. Vi kan prata om precis allt och det känns kanonbra. Aldrig fel när man kan komma så bra överens med ens sambos mamma. :)
Vi åkte rejält med skior alla dagarna. Sista dagen var det otroligt mycket snö i backen, var ren lössnö. Kom nog nästan en halvmeter på bara några dagar. Helt sjuk. Man sjönk en bra bit ner när man åkte i skogen. Haha.
Jonas är iallafall grymt duktigt på att åka skidor, tänk den killen slutar aldrig förvåna mig! Efter tre år så borde han ha visat allt han kan men icke, dyker bara upp nya saker!
Det bästa av allt med Sälen, JAG FICK BASTA :) Haha. Finns det något så underbart när man kommer hem ifrån en hel dag ute i kylen och sedan hoppa in i en varm bastu? Nej jag tror faktiskt inte det. Blev dock bara jag som ville basta, Jonas satt  bastun i tio min sedan orkade inte han mer., Men asch, vad gör de när jag fick de jag ville!

Till helgen är det företagscupen i Herrljunga, ska bli kul att återigen få vara med på den. Iår blir de nog ändå lite annorlunda. Jag och Alexandra tänker starta dagen med en härlig champange frukost, en väldigt bra början på dagen. Sedan blir det väl att vi sitter nere i hallen och tittar på flamsig fotboll hela dagen. Sedan han och göra oss vackra inför kvällen. Känner redan nu på mig att det kommer bli en kanon dag.

Förövrigt så mår jag ganska bra, trots yrseln. Livet rullar på ganska bra. Som alla andra så har även jag bra och dåliga dagar men för det mesta är de bra. Har väl inte så jätte mycket att tillägga vad gäller mitt alldeles egna jag. :)

Ska se till att lägga upp lite bilder snart.

Ida M Johansson

Karlstad!

Nu är vi i Karlstad efter att vi har varit i sälen sedan i torsdags. Har haft fyra helt underbara skiddagar där. Har snöat väldigt mycket och backarna har varit riktigt bra. Borde åka skidor betydligt mer än vad jag gör för det är roligt.
Har gjort väldigt många härliga vurpor men det hör ju till. Lägger upp lite bilder på skidresan på facebook när jag kommer hem. Då får ni gå in och titta där om ni är nyfikna!

Men, skriver inte så mycket mer om resan nu utan gör det när jag är tillbaka i Herrljunga och har lite mer tid.
Hoppas ni alla mår bra!

Over and Out
ida M johansson

Let´s go!

Då var det dags att dra iväg på en härlig skidsemester. Åker om cirka en timma men hinner ju inte sitta här och skriva när det är dags att åka.
Ska bli riktigt härligt. Vädret där uppe ska tydligen vara jätte bra och kanon snö! Kan det bli bättre. :)

Mår sådär idag med, något i kroppen som inte riktigt är som det ska. Men det är bara att vara motiverad och ha lust så orkar man allt. Jag ska iallafall åka skidor imorgon :) Vare sig jag är frisk eller ej.

Men livet rullar på som vanligt och jag mår bra. Det är alltid lika skönt att faktiskt få erkänna det. Man behöver få säga det lite då och då :)

Jonas - Jag älskar dig.
Alexandra - Ta hand om Juninhi och dig själv. Du betyder otroligt mycket för mig, bästis :) Haha.

Ha en fortsatt härlig vecka. Hörs snart ;)

Se upp i backarna, här kommer jag!!

Over and Out
ida M johansson

Stoltast!

Jag är världens stoltaste moster till ett otroligt härligt charmtroll, Elvira.





Resfeber eller sjuk?

Typiskt... Mår inte jätte bra. Magen spökar. Varför ska alltid sådant här hända när man ska åka iväg? Jag tänker åka!! Jag har bestämt mig.

Skulle jobbat idag men min chef tyckte det var lite dumt om jag inte kände mig bra... Jobbar ju trots allt med en annan människa och ganska "nära" också, ta nu inte det fel! Tänk på att jag är personlig assistent. Så nu ska jag bara ligga i soffan idag och vila upp mig och hoppas på att inga elaka bakterier bryter ut. Det vore förödande!

Ska försöka packa lite, måste ta tag i den nytvättade tvätten och sortera upp alla sockar osv... Ett himla jobb. Men det är ett nödvändigt jobb också. Man klarar sig ju faktiskt inte utan kläder.


En sak som jag har tänkt på jätte länge är ju att jag ska snygga till min blogg men jag kommer aldrig till skott. Har en kompis som ska hjälpa mig och göra den fin och då ska jag lägga upp lite bilder och så.
Har en vän som har en sån fin blogg, förstår inte hur hon lyckas men det gör hon. Queen Emmsa, det är dig jag menar :)
Riktigt avundsjuk på dig :) Haha!
Vi får se, efter fjällen ska jag ta tag i de.

Nä, ska lägga mig i soffan nu och se lite Gossip Girl och One tree hill, mina favoriter!

Over and Out
ida M johansson

Sälen närmar sig!

Haft en helt underbar dag. Vaknade och var hur pigg som helst vid kvar i nio! Det är väldigt tidigt för att heta Ida Johansson :)
Sen gick jag ner och satte i första tvätten, sen promenad till Ica för att köpa lite gott fika till mig och Malin.
Sen vid elva kom Malin och vi fikade och hade de jätte trevligt. Otroligt att vi har så mycket att prata om :) Men de är riktigt roligt.
Malin - Detta måste bara vi göra om snart!

Ja kan inte riktigt sätta finger på varför dagen varit så underbar men känner mig glad och lycklig. Man måste verkligen få ha sådana dagar. Men de är väl klart... Åker ju till Sälen på onsdag så kan inte annat än att vara lycklig. Ska bli riktigt skönt att få ta på sig lite extra mycket kläder och få dra ut och åka skidor dagarna långa. Finns det något så avkopplande som skidåkning?
Mitt svar: Nej!

Helgen blev lyckad. Mammas kalas blev en succé. Maten blev jätte god och räckte precis. Alla gäster verkade nöjda men framförallt fick man se en solstråle till Mamma :) Hon var glad. Underbara mamma.

Jag skulle vilja göra en frisyrförändring snart. Men jag vill ju fortfarande ha längre hår så får väl vänta ett tag till? Fick ju höra att lockigt hår håller i vår också (tuur).

För engångsskulle känner jag mig ganska problemfri. Har inte så mycket som jag känner att jag varken behöver eller vill tänka på. Jag kan bara vara och de ni, det är inte ofta jag känner så. Är ju en grubblare som sagt. Finns inget annat jag är bättre på än att grubbla tills jag blir helt slut! Man måste få njuta av att bara vara. Det är viktigt. Många gånger sätter man sig ner och bara tänker på saker som egentligen inte har någon mening.
Dröm om morgondagen, minns gårdagen, Lev idag.
Dessa ord kommer att följa med mig dag som natt. Tänk på dom, de är bra ord! :)

Nu ska jag gå och pussa lite på min Jonas och sen ska vi åka ut till Marita.

Jag är glad!

Over and Out
ida M johansson


Härligt!

Klockan ringde 7.30 och det var dags att gå upp, inte för att åka och jobba utan för att åka till Marita.
Idag hade vi bestämt att vi skulle ut och rida i skogen. Helt underbart. Vädret var kanon, kunde med andra ord inte bli bättre.
Ridturen varade i cirka en och en halv timma. Finns det någon bättre start på dagen?

Väl hemma, Jonas hade ännu inte gått upp när jag kom hem vid halv elva. Stackarn är sjuk så han behövde all sömn... Jag satte mig i soffan och slog på tvn för att vänta in min klipptid vid tolv. Ja, nu undrar ni säkert hur jag klippt mig men idag blev det ändast topparna, sparar ju fortfarande! :) Känns som en evighet innan håret blir sådär långt och härligt...

Nu har precis Alexandra varit här. Vi har suttit och pratat en lång stund. Alltid lika mysigt att träffa henne.

Jag ska försöka att damsuga lägenheten nu... Det behövs verkligen men motivationen finns verkligen inte. Sitter hellre i soffan tillsammans med Jonas och bara latar mig. Visst låter det bättre?

Idag börjar jag jobba 21.45, väldigt skönt. Åker dit, går och lägger mig och sen har jag gjort färdigt den första "arbetsdagen". Imorgon slutar jag vid fyra. Sen är de långhelg! :) Nästa pass är inte förens på tisdag, och sen på onsdag bär det av till Sälen. UNDERBART!

På lördag ska mamma ha 50års-kalas. Blir öppet hus. Jag, Lotta och Karin ska sköta maten hela dagen och våra sambos får ta hand om jackorna och se till att gästerna har dricka så det räcker. Ska bli jätte roligt att få hjälpa henne och se till så att hennes dag blir minnesvärd.

Som jag skrev, åker till Sälen på onsdag :) Jag, Jonas, Marita, Lillemor, Hennes kille, Viktor och Viktors kompis. Vi ska bo i en stuga i Lindvallen, jag och Jonas ska sova på ett loft :P Haha. Det blir garanterat jätte bra. Ska bli skönt att få åka lite skidor och bara ha de gott. Ledig är ju aldrig fel att vara.

Men nu ska jag damsuga... Fruktansvärt tråkigt men nödvändigt.

Over and Out
ida M johansson

Trötthet!

Funderar väldigt mycket på hur jag kan vara så trött.
Tycker att jag sover bra men fråga lyder: Sover jag för mycket?

Sömn är ett stort problem, inte som sagt att jag tror att jag sover för lite utan tvärtom. Är alltid lika trött. Orkar ingenting, känns inte som att kroppen hänger med. Detta börjar mer och mer bli ett problem för mig eftersom jag aldrig kan se på en film utan att somna, eller bara se på tv. Somnar alltid. Hur intresserad jag än är av filmen.

Finns det någon som har ett råd eller samma problem? För, för mig är detta ett extremt stort problem som jag måste få iordning på.


Annars har helgen varit väldigt lugn och skön. Var hemma hos min kära syster igår och fick umgås med min familj. Blev tacos och massa sällskapsspelande, otroligt lyckat!
Idag har jag bara legat i soffan. Ska åka iväg och jobba om en stund. Jobbar natt och går av vid fyra imorgon eftermiddag. Helt okej pass!

Men, känner återigen att det är dags att börja skriva lite för att lätta på hjärtat lite.

Over and Out
ida M johansson


Föresten, kommer att snygga till min blogg också om en snar framtid :) Bara så ni vet!

2009

Känner redan nu hur allting flyter på bra och jag trivs med mitt liv. Det blir ett bra år. Jag vet det!




Dagarna går och går, jag lär känna mig själv mer och mer för varje dag som går och känner mig mer trygg i det livet jag lever i.
Har hittat en underbar vän som jag verkligen kan dela precis allt med, den gåvan är verkligen svår att hitta men jag har hittat den, jag har hittat min närmaste vän.
Mitt förhållande med Jonas även de växer för varje dag som går, vi blir mer trygga och säkra på varandra och varje gång vi är hemma samtigit så gör vi allt för att bara kunna sitta ner en stund tillsammans och njuta av att vi har varandra och mår bra av det.
Jag har även fått ett fast arbete som personlig assistent och jag trivs verkligen som fisken i vattnet.

Det är otroligt svårt att vara positiv men allt blir så mycket bättre och lättare om du är det.

Jag är Ida och jag är glad! :) Haha


Over and out.
Ida M Johansson

RSS 2.0